Menu Sluiten

Definitief overtollig vet laten verwijderen? U heeft het geprobeerd met sporten en diëten, maar het gewenste resultaat blijft uit? Schoonheidsinstituut Remove is gespecialiseerd in het verwijderen van overtollig vet op het lichaam. Wij werken veilig, verantwoord, voordelig en vertrouwd! U kunt rekenen op betrouwbaar en kundig advies, nadat we een intake afspraak hebben gehad. Om kwaliteit en veiligheid te waarborgen, voldoen wij aan de wensen van Minister Schippers van Volksgezondheid en werken wij met paramedische specialisten. Cellulitis behandeling Den Bosch, twijfel niet loop gewoon eens binnen bij onze vestiging in Den Bosch of neem contact op.

Cellulitis behandeling Den BoschCellulitis verwijderen met de Velashape

De Velashape gaat cellulitis grondig te lijf. Dit apparaat is medisch gecertificeerd en hanteert 3 technieken. De eerste techniek is infrarood licht dat de doorbloeding en elasticiteit van de huid stimuleert en het vetweefsel verwarmt. De tweede techniek is de vacuümtechniek, ook wel mechanische massage genoemd, die het collageen in de huid stimuleert. De derde techniek is radiofrequentie die de diepere huidlagen en het onderhuids vetweefsel verwarmt, waardoor doorbloeding verbetert en stofwisseling in de vetcellen versneld. Heeft u last van plaatselijke vetrolletjes, lovehandels, sinaasappelhuid, rimpels, littekens, verslapte huid of een rijbroek? De Velashape biedt een effectieve oplossing!

Definitief vet verwijdering met Cryolipolyse

Eindelijk het vet laten verwijderen van die frustrerende ‘vetrolletjes’ op de bekende plekken? Cryolipolyse is de nieuwste methode, waarmee vetcellen worden onderkoeld en daardoor afbreken. Dit biedt een perfect alternatief voor liposuctie! Geen operatie, geen pijn en helemaal veilig. Cryolipolyse is erg populair omdat deze techniek zeer effectief “love-handles en muffin-tops” vermindert. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze methode en de resultaten zijn fantastisch. Meer informatie over Cryolipolyse.

Cellulitis behandeling met cavitatie

Bij Remove kunt u cellulitis laten verwijderen met een cavitatie behandeling. Deze behandeling verwijdert vet middels het inzetten van geluidsgolven. Geen chirurgische ingreep nodig voor het verwijderen van kleine vetophopingen, op lichaamsdelen waar overtollig vet door beweging en training niet weg gaat. Cavitatie is prima geschikt voor behandeling van de kleine zones zoals onderkin, bovenarmen, buik, lovehandles, dijen en het aanpakken van hardnekkige cellulitis. Meer informatie over cavitatie.

Contact over cellulitis behandeling Den Bosch

Bent u geïnteresseerd in één van bovengenoemde behandelingen? Cellulitis behandeling Den Bosch, wilt of durft u (eindelijk) die stap te gaan zetten het ongemak van vetophopingen en cellulitis te verwijderen? Bel 085-8005545 of mail info@remove.nu. Remove werkt met gecertificeerde apparatuur, gaat hygiënisch te werk en waarborgt uw veiligheid bij iedere behandeling.


E-mail

WhatsApp

Bellen