Menu Sluiten

Cellulite

Neem afscheid van cellulite

Bijna iedere vrouw krijgt wel mee te maken, cellulite. Deze ‘sinaasappelhuid’ is tegenwoordig te bestrijden met onze nieuwe behandelmethode, genaamd Velashape! U schaamt zich bij het bezoeken van het strand of het zwembad? Voelt u zich minder aantrekkelijk door de onregelmatigheden in uw huis? Breng dan een bezoekje aan schoonheidsinstituut Ultrabeauty en boek nu een Velashape behandeling!

Waarom Velashape?

Het medisch gecertificeerde Velashape systeem werkt met de hulp van licht en warmte, waardoor de doorbloeding verbetert. Daarnaast versnelt het de stofwisseling in uw vetcellen. Dit gebeurt door drie verschillende technieken. Ten eerste is er infrarood licht, dat zorgt voor een betere doorbloeding en elasticiteit van uw huid. Als tweede wordt de vacuümtechniek toegepast. 

Dit is een mechanische massage die zorgt voor de stimulatie van nieuw collageen in uw huid. En tot slot wordt radiofrequentie gebruikt voor verwarming van de diepere huidlagen én het onderhuidse vetweefsel. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten, maar het resultaat is groots! U krijgt er een mooie, strakke huid voor terug. Kortom, Velashape is een veilige, verantwoorde behandeling, waarbij niets gesneden of ingespoten hoeft te worden. Voor vele mensen een grote plus!

Wanneer kies ik voor Velashape?

Wij hebben al heel veel mensen blij mogen maken met een mooie en strakke huid. De meest voorkomende reden van hun bezoek is cellulite, de welbekende sinaasappelhuid. Maar Velashape is ook de nieuwe oplossing voor andere huidproblemen. Zo helpt deze behandeling ook tegen een slechte doorbloeding van de huid, rimpels en littekens. Ook een verslapte huid of plaatselijke vetophopingen zijn perfect te behandelen met een Velashape behandeling!

Maak een afspraak bij Ultrabeauty

U wilt zich weer tonen met een mooie strakke, gladde huid? Besluit dan een Velashape behandeling te boeken en kom langs bij schoonheidsinstituut Ultrabeauty! U kiest dan voor:

  • Meer dan tien jaar ervaring
  • Medisch gecertificeerde apparatuur
  • Veel behandelingen tegen scherpe tarieven
  • Gratis parkeren

Aanbevolen behandelingen

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen