Voor de cavitatie behandeling

Voor de behandeling zullen we uw lichaam in kaart brengen. Op deze manier zijn de resultaten die behaald worden later duidelijk te zien! Uw lengte en nog een aantal belangrijke gegevens maken een totaal beeld die we opslaan en bij de eerstvolgende behandeling bijwerken. Op deze manier brengen we de hele “reis” naar een slanker lichaam transparant in kaart!

De behandeling

Na het aanbrengen van een contactgel wordt de behandelkop van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd gaat worden. De behandeling is pijnloos, wel horen we klanten soms over prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en/ of de huid. Na de behandeling die ongeveer een half uur in beslag neemt krijgt u een lymfedrainage massage. Dit gaat op zijn beurt weer verslapping van de huid tegen.

Na de behandeling.

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk uw lichaam verlaten krijgt u uitgebreid advies mee naar huis van een van onze specialisten. Het volgen van dit advies draagt bij aan een goed resultaat!

Cavitatie behandeling 
Per behandeling van ca. 30 minuten€99