Menu Sluiten

SHR behandeling Borsten

Borstvergroting / versteviging met de SHR laser

Dankzij de nieuwste technieken is er tegenwoordig een eenvoudige manier om uw borsten zonder chirurgische ingreep te vergroten en te verstevigen. Dit is voor veel vrouwen een groot voordeel omdat zij dus niet onder het mes hoeven om het gewenste resultaat te behalen!

Er is een speciaal filter ontwikkeld voor de SHR laser die het mogelijk maakt uw borsten aanzienlijk te versteviging en te vergroten!

Een behandeling met de SHR laser stimuleert het natuurlijke groeiproces. Tijdens de pubertijd begint het lichaam met het produceren van diverse vrouwelijke hormonen. De grootte, vorm en volheid van de borst hangt af van deze hormonen de capaciteit van het weefsel.

Bij de behandeling met een SHR laser wordt met een bepaalde golflengte de zenuwuiteinden in je borsten geprikkeld. Deze prikkel geeft weer een signaal door en het lichaam begint met het aanmaken van het hormoon oestrogeen in de borsten. Net als in de pubertijd wanneer de borsten tot ontwikkeling komen kan u het zelfde gevoel van jeuk ervaren.

De Behandeling  

Gemiddeld zijn er 8 behandelingen met tussenposen van 3 weken nodig voor het gewenste resultaat. Een behandeling duurt gemiddeld 30 minuten en is pijnloos. Het proces begint vanaf de eerste behandeling en na 24 weken is de ontwikkeling binnen het borstweefsel in volle gang. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na een ongeveer 1 jaar.

Resultaten

De resultaten zijn afhankelijk van de persoon. De versteviging van de borsten zal bij iedereen duidelijk zichtbaar zijn en de vergroting varieert van een halve tot 2 cupmaten meer!

De behaalde resultaten zijn dus zonder enige vorm van chirurgische ingrepen! Dit legt voor veel vrouwen de drempel een stuk lager om een behandeling te ondergaan!

Tarieven

Per behandeling  (30 minuten)             55,-

Kuur van 8 behandelingen                   400,-

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen