Menu Sluiten

Borst ontharen

De meeste mannen hebben borsthaar in welke vorm dan ook. Maar alleen omdat je het hebt, betekent niet dat je het hoeft te houden! Borst ontharen mannen doen we regelmatig. Bij Ultrabeauty zijn we speciaal getraind in het verwijderen of verminderen of zelfs het vormgeven van uw borsthaar. Onze Fibra diode laser technieken kunnen je borsthaar verwijderen, waardoor je borst glad en haarvrij is, het hele jaar door.

Dus als je misschien je borst wilt laten ontharen, of zelfs als je gewoon geïnteresseerd bent in het verminderen van uw borsthaar waardoor het fijner en lichter wordt, neem nu contact op met Ultrabeauty!

Borst ontharen met Diode laser

Hoe kunt u uw borst het meest effectief ontharen?
Borst ontharen voor mannen is gemakkelijk en vrijwel pijnloos met Fibra diode laser. Het duurt slechts 10 minuten om je hele borst te doen. Onze Fibra diode laser apparatuur is de allernieuwste en beste apparatuur die beschikbaar is en het is de meest effectieve manier om je te ontdoen van borsthaar.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Omdat de haargroei cyclus direct nog niet gestopt wordt, zul je een aantal behandelingen nodig hebben. Het aantal hangt af van een aantal factoren. Veelal zien we na 3 a 4 behandelingen het gewenste resultaat.

Hoe werkt ontharen met Fibra diode laser eigenlijk?
Fibra diode laser werkt met lichtflitsen wat omgezet wordt in warmte. Die warmte zorgt er uiteindelijk voor dat het haarzakje beschadigd wordt en niet meer in staat is de haargroei te ondersteunen. Het ontharen met Fibra diode laser is vrijwel pijnloos en na een behandeling kunt u gelijk weer aan het werk.

Waarom is borst ontharen met SHR beter dan andere methoden?
In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden, zoals harsen, scheren of epileren, zorgt onze technologie voor een permanent resultaat. Fibra diode laser zorgt er ook voor dat je niet hoeft te lijden door middel van lelijke ingegroeide haren, uitslag, brandwonden of andere bijwerkingen van andere methoden, waardoor de beste manier is om borsthaar te verwijderen!

Werkt ontharen met Fibra diode laser overal?
Ontharen met Fibra diode laser werkt op de maag, rug, gezicht en genitale gebied en kan ook worden gebruikt voor reguliere lichaamshaar. Een zeer populaire behandeling bij mannen is het ontharen van de rug en de schouders.

Waarom kiezen voor Ultrabeauty?
Wij zijn erkend in de industrie, omdat we eerlijk werken. We werken met de beste en nieuwst apparatuur en gaan voor het hoogst haalbare kwaliteit. Dus mocht je af willen van dat ongewenste borsthaar, neem gerust contact met ons op! Ook kunnen we u helpen om van je tattoo af te komen!

Prijs

Ontharen Borst man € 99
Ontharen Buik man € 99


E-mail

WhatsApp

Bellen