Menu Sluiten

BMI SCULPTING

Deskundig bij UltraBeauty

Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met de BMI Sculpt!

BMI Sculpting bij
UltraBeauty

De BMISculpt vermindert vetweefsel en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en spiermassa met 16% toeneemt. Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze BMI Sculpt techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrand, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel.

Hoe werkt BMI Sculpt?

De BMI Sculpt werkt op basis van elektromagnetische straling van hoge frequentie (dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Stel je voor: 20.000 maximale sterke contracties (die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken) in 30 minuten. Dat zijn dus 20.000 sit-ups of 20.000 squats! work-out without working out!

Hoe werkt BMI Sculpt?

Boek online jouw gratis consult​


E-mail

WhatsApp

Bellen