Menu Sluiten

Wat is BMI Sculpt?

De EMSculpt vermindert vetweefsel en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en spiermassa met 16% toeneemt. Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze BMI Sculpt techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrand, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel.

Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met de BMI Sculpt!

Hoe Werkt BMI Sculpt?

De BMI Sculpt werkt op basis van elektromagnetische straling van hoge frequentie (dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Stel je voor: 20.000 maximale sterke contracties (die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken) in 30 minuten. Dat zijn dus 20.000 sit-ups of 20.000 squats! work-out without working out!

voor en na BMI Sculpt

Voordelige tarieven

BMI Sculpt

Is gebaseerd op een applicator die tegelijkertijd gesynchroniseerde RF- en HIFEM + -energie uitzendt.

Door de radiofrequente verwarming stijgt de spiertemperatuur snel met enkele graden. Dit bereidt de spieren voor op blootstelling aan stress, vergelijkbaar met wat een opwarmingsactiviteit doet vóór een training. In minder dan 4 minuten bereikt de temperatuur in onderhuids vet niveaus die apoptose veroorzaken, dat wil zeggen vetcellen worden permanent beschadigd en langzaam uit het lichaam verwijderd. Klinische studies lieten een gemiddelde vermindering van 30% van onderhuids vet zien. 

Boek online jouw gratis consult​

UltraBeauty In Nijmegen​

witte-tandennu-19052010053427-min
Meer dan 10 jaar ervaring

Ons getrainde en gecertificeerde personeel werkt uitsluitend met de nieuwste en medisch gecertificeerde apparatuur om constant de hoogst haalbare resultaten te bereiken. ​

mong-bui-515633-unsplash-1.jpg
Hoge klantbeoordelingen

We scoren volgens onze reviews een dikke 9 op onze dienstverlening. Onderzoek volgens kliniekervaringen.nl

20200916_151252-min
Alleen de beste apparatuur

Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur en producten die op de markt verkrijgbaar zijn.​

PMU

Bij Ultrabeauty bieden we ook Permanente Make up aan. Voor iedere behandeling kun je bij ons een gratis consult aanvragen. We vertellen je de mogelijkheden en beantwoorden je vragen.


E-mail

WhatsApp

Bellen