Menu Sluiten

Billen ontharen

Je zult het niet vaak horen, maar billen ontharen is ook een mogelijkheid bij Ultrabeauty. Er zijn mannen die een hekel hebben aan het haar op hun billen. Of u nu man of vrouw bent, dit ongewenste haar kan een groot probleem zijn. Het verwijderen van ongewenst bilhaar dmv waxen, epileren, scheren of ontharingscreme kan brandwonden, uitslag en ingegroeide haren veroorzaken.

Dat hoeft niet! Billen ontharen met onze Fibra Diode Laser apparatuur is zeer eenvoudig.

Ultrabeauty kan al uw ongewenst haar verwijderen, wat uw behoeften ook zijn, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Billen ontharen

Hoe lang duurt het ontharen van de billen?
Billen ontharen duurt slechts 5 a 10 minuten. Onze SHR behandeling is de meest effectieve mogelijkheid om van ongewenst haar af te komen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
De tijd die het duurt om het beste resultaat te bereiken hangt af van een aantal factoren. Over het algemeen zullen er een aantal sessies nodig zijn. Omdat we werken met de beste apparatuur kunnen we desnoods zo’n 3 behandeling per maand doen.

Hoe werkt het verwijderen van ongewenste haren met Fibra Diode Laser?
Het verwijderen van ongewenst haar met Fibra Diode Laser heet fotothermolyse. Dit betekend dat de energie van de lichtflitsen omgezet wordt in warmte. Waardoor het haarzakje beschadigd. Na een reeks behandelingen wordt het haarzakje steriel en kan het haar niet meer groeien.

Over ontharen met Fibra Diode Laser.
Fibra Diode Laser kan worden gebruikt voor het ontharen van de billen of voor andere gevoelige plaatsen. Dus, als je benieuwd bent naar de meest effectieve manier van ontharen, aarzel niet en neem contact met ons op voor meer info.

Ultrabeauty maakt gebruik van de beste technologie en de beste mensen, daardoor heb je minder behandelingen nodig voor het beste resultaat.

Prijzen

Ontharen Billen € 89
Ontharen Bilnaad € 59


E-mail

WhatsApp

Bellen