Menu Sluiten

Wat houdt Bevriezen van vetcellen in?

Voor Bevriezen van vetcellen kunt u gebruik maken van onze Cryo behandeling oftewel het bevriezen van vetcellen. Of het nu gaat om ongewenste vetcellen op uw benen, billen, dijen, taille, armen of de buikstreek; de behandelingen van Ultrabeauty zijn zeer doeltreffend. Met behulp van de CoolipoTwin kunnen wij u zeer vakkundig van uw overtollige vetcellen afhelpen. Daarnaast werken wij alleen met CE II goed gekeurde machines en deskundig opgeleid personeel.

Uw vetcellen ook bevriezen?

Het Bevriezen van vetcellen klinkt u waarschijnlijk nog wat onwennig in de oren. Dit komt ongetwijfeld doordat het bevriezen een vrij nieuwe benadering van het probleem is. Tot voor kort was liposuctie de enige manier om van ongewenst vet af te komen. Door de lage temperaturen waar de huid aan wordt blootgesteld, worden de vetcellen afgebroken. Hierna worden de vetcellen op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Unieke benadering

Bevriezen vetcellenDe benadering van Ultrabeauty verschilt met andere methoden door de wijze waarop de huid benaderd wordt. Lichaamsvet bestaat namelijk uit verschillende lagen. De bovenliggende huid is een lastige huidlaag waarin de vetlaag hardnekkig kan zijn. Dit komt doordat deze laag niet of nauwelijks doorbloed wordt. Hierdoor is het zelfs bestand tegen gezonde voeding en sporten. Het kan daardoor zeer lang duren voordat u van dit ongewenste vet verlost bent. Het Bevriezen van vetcellen biedt dan uitkomst. Ultrabeauty behandelt ook uw ongewenste vet. De voordelen van het bevriezen hebben we voor u opgesomd:

  • Het vet blijft definitief weg na het bevriezen
  • Een pijnloze behandeling.
  • Veilig en effectief.
  • Geschikt voor mannen en vrouwen.
  • Geschikt voor de meeste lichaamsdelen.

Wilt u meer informatie?

Nu u heeft gelezen wat voor baat u kunt hebben bij een Cryo behandeling met behulp van de Coolipo Twin, wilt u misschien wel meer weten over alle mogelijkheden. Indien u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken belt u dan eens naar ons schoonheidsinstituut. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 085 – 800 5545. U mag natuurlijk ook een berichtje achterlaten via de het contactformulier op deze site. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u. Wie weet is het bevriezen van uw vetcellen wel de oplossing waar u zo lang op heeft gewacht.

Cryolipolyse
1 behandeling – € 199 ( 2de voor de helft)
3 behandelingen – € 499


E-mail

WhatsApp

Bellen