Menu Sluiten

Beauty

Een gezonde en mooie huid, voor iedereen!

 

Iedere huid is anders, daarom bestaat een goede schoonheidsbehandeling uit maatwerk. Tijdens de Beauty behandeling wordt een analyse gedaan om te weten welke producten voor u geschikt zijn. Bij Ultrabeauty werken we met huidvriendelijke producten van NU Skin. Al deze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen en zijn dermatologisch getest.

In onze schoonheidssalon kunt u onder andere terecht voor behandelingen als: basis gezichtsbehandeling, pedicure, make up en het waxen van diverse lichaamsdelen. Voor meer informatie of vragen op het gebied van Beauty behandelingen kunt u altijd terecht bij onze specialiste.

Waarom Ultrabeauty?

  • Meer dan 5 jaar ervaring met alle behandelingen
  • Advies op maat bij een – telefonisch – consult
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Alle behandelingen onder één dak

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen