Menu Sluiten

Acne behandeling

Verbeter, verjong en verstevig uw huid

Last van acne in uw gezicht, op uw hals, borst, schouders of nek? Overweeg dan ook eens een Acne behandeling bij schoonheidsinstituut Ultrabeauty. Wij bieden namelijk twee soorten behandelingen om uw huid weer glad en zacht te maken. Als eerste bieden wij een Acne behandeling met SHR en als tweede een Acne behandeling met Mesotherapie. Door middel van een van deze behandelingen hoeft u niet langer rond te lopen met die ellendige huidaandoening. Laat de specialisten van Ultrabeauty u helpen!

Hormonale veranderingen

Acne is een huidaandoening waarbij het talgkliersysteem verstopt of ook ontstoken raakt. Dit is het gevolg van hormonale veranderingen maar soms ook schommelingen. Daardoor worden talgklieren groter, produceren meer huidsmeer en talg wordt dikker. Dit is natuurlijk heel vervelend, maar heel gebruikelijk. Wij kunnen u hier vanaf helpen!

De huid van ieder mens verandert vanwege hormonen. Het begint bij de jeugdpuistjes, maar helaas blijft het daar voor sommige niet bij. Is dat het geval bij u? Breng dan een bezoekje aan Ultrabeauty, want wij bieden de nieuwste mogelijkheden op het gebied van Acne behandeling. Hierdoor kunnen wij een zijdezachte huid mogelijk maken. Waar voor je geld, daar houden we van!

Acne behandeling met SHR

Als eerste de Acne behandeling met SHR. Onze experts gebruiken voor deze behandeling het medisch gecertificeerde SHR-apparaat. Dit apparaat gebruikt lichtflitsen om de huid op te schonen. Deze lichtflitsen worden door de huid geabsorbeerd. Dit bevordert vervolgens de bloedvoorziening naar de talgkliertjes. Hierdoor verkleinen de talgklieren en wordt ook de productie van huidsmeer vermindert. Daardoor minimaliseren wij de vervelende gevolgen van hormonale schommelingen, op een pijnloze manier! Heeft u het gevoel dat u deze behandeling nodig heeft? Plan dan een gratis consult voor persoonlijk advies waarbij de beste behandeling voor uw huid geadviseerd wordt. 

Acne + Mesotherapie

Als tweede de Acne behandeling met Mesotherapie. Hierbij werken we met de Azeleen peeling bij Ultrabeauty. Deze peeling kan gebruikt worden op een vette, acne maar ook rosacea huid. Door middel van de Azeleen peel wordt de huid geëxfolieerd en ontstaat er een matterend effect. Bovendien worden de producten dieper de huid ingebracht door Mesotherapie. Hiervoor gebruikt Ultrabeauty hoogwaardige serums aangepast op uw huidtype. Kunt u niet bedenken welke behandeling het beste past bij uw huidaandoening? Maakt u zich niet druk, plan een gratis consult in voor advies op maat!

Vijf redenen om je acne bij ons te laten behandelen!

  1. Onze deskundigen hebben al meer dan tien jaar ervaring
  2. Al onze apparatuur is medisch gecertificeerd
  3. Onze behandelingen zijn scherp geprijsd
  4. U kunt bij Ultrabeauty gratis parkeren!
  5. En tot slot, een zijdezachte huid

Maak vandaag een afspraak

Wilt u uw huid verbeteren, verjongen en bovendien verstevigen? Kies dan vandaag nog voor een bezoek aan schoonheidsinstituut Ultrabeauty. Mocht u nog vragen hebben over een van deze behandelingen dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Hiervoor kunt u bellen naar 085 – 800 55 45. Of maak meteen een afspraak door te klikken op de button hieronder. 

Aanbevolen behandelingen

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen