Menu Sluiten

Acne behandeling

Verbeter, verjong en verstevig uw huid

Last van acne in uw gezicht, op uw hals, borst, schouders of nek? Overweeg dan een acne behandeling bij schoonheidsinstituut Ultrabeauty! Wij bieden twee verschillende soorten behandelingen aan om uw huid weer glad en zacht te maken. Loop niet langer rond met die ellendige huidaandoening en laat de specialisten van Ultrabeauty u verlossen!

Hormonale veranderingen

Acne is een huidaandoening waarbij het talgkliersysteem verstopt en in sommige gevallen ook ontstoken is geraakt. Dit is het gevolg van hormonale veranderingen en / of schommelingen: de talgklieren worden hierdoor groter, produceren meer huidsmeer en het talg wordt dikker.

De huid van ieder mens ondergaat diverse veranderingen vanwege onze hormonen. Het begint bij de  jeugdpuistjes. Helaas blijft het daar voor sommige niet bij. Is dat het geval? Breng dan een bezoekje aan Ultrabeauty: Wij bieden de nieuwste mogelijkheden op het gebied van acne behandeling. Hierdoor kunnen wij een zijde zachte huid garanderen. Waar voor je geld, daar houden we van!

Acne behandeling met SHR

Onze experts gebruiken voor deze behandeling het medisch gecertificeerde SHR apparaat. Dit apparaat gebruikt lichtflitsen om de huid op te schonen. Deze lichtflitsen worden door de huid geabsorbeerd. Dit bevorderd vervolgens de bloedvoorziening naar de talgkliertjes. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de talgklieren verkleinen en de productie van huidsmeer vermindert. Zo worden de vervelende gevolgen van hormonale schommelingen pijnloos tot een minimum gebracht

Acne verwijderen met LED

Een andere nieuwe techniek om huidaandoeningen zoals acne te behandelen, is via een LED Therapie masker. Deze behandeling werkt met drie verschillende lichtgolven in één masker. Door het combineren van deze drie golflengtes worden meerdere processen in de huid tegelijk beïnvloed. Kortom, dit is een uiterst veilige en pijnloze behandeling om van uw ongewenste putjes en bultjes af te komen!

Vijf redenen om je acne bij ons te laten behandelen!

  1. Onze deskundigen hebben al meer dan tien jaar ervaring
  2. Al onze apparatuur is medisch gecertificeerd
  3. Onze behandelingen zijn scherp geprijsd
  4. U kunt bij de vestiging van Ultrabeauty gratis parkeren!

Bel nu naar Ultrabeauty

U wilt uw huid verbeteren, verjongen en verstevigen? Kies dan vandaag nog voor een bezoekje aan schoonheidsinstituut Ultrabeauty. Bel dan snel 085-8005545 of mail naar info@Ultrabeauty.nl 

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen