Menu Sluiten

Acne behandeling

Verbeter, verjong en verstevig uw huid

Last van acne in uw gezicht, op uw hals, borst, schouders of nek? Overweeg dan ook eens een Acne behandeling bij schoonheidsinstituut Ultrabeauty. Wij bieden namelijk twee soorten behandelingen om uw huid weer glad en zacht te maken. Als eerste bieden wij een Acne behandeling met SHR en als tweede een Acne behandeling met Mesotherapie. Door middel van een van deze behandelingen hoeft u niet langer rond te lopen met die ellendige huidaandoening. Laat de specialisten van Ultrabeauty u helpen!

Acne + Hydrafacial

De HydraFacial kan extreem doeltreffend zijn in het verminderen van Acne als ook in het behandelen van een vette huid wat vaak de oorzaak is van acne-opstoten.

Deze behandeling combineert de 7 meest geavanceerde technieken in één behandeling.
Door de verschillende standen is deze behandeling zeer geschikt voor alle huidtypes, dus ook de
gevoelige huid.

  • AHA zuur
  • Airbrush
  • Ultrasound (HIFU)
  • Scraper
  • Radiofrequentie
  • Coldhammer
  • Microdermabrasie met hyaluronwater

Acne behandeling met IPL

Ook een IPL behandeling is zeer effectief bij acne. Door de behandeling wordt de acne bacterie (p. acnes) vernietigd en reduceert de talgproductie. Hierdoor krimpen de talgklieren waardoor ze minder snel verstopt raken. De IPL kan dus niet alleen rode plekjes en acne weghalen, maar remt ook het ontstaan van ontstekingen. Dit maakt de behandeling geschikt voor beginnende en actieve acne. Afhankelijk van het type acne zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig met tussenpozen van 1 tot 3 weken.

Hormonale Veranderingen

De huid van ieder mens verandert vanwege hormonen. Het begint bij de jeugdpuistjes, maar helaas blijft het daar voor sommige niet bij. Is dat het geval bij u? Breng dan een bezoekje aan Ultrabeauty, want wij bieden de nieuwste mogelijkheden op het gebied van Acne behandeling. Hierdoor kunnen wij een zijdezachte huid mogelijk maken. Waar voor je geld, daar houden we van!

Acne + Mesotherapie

De Acne behandeling met Mesotherapie. Hierbij werken we met de Azeleen peeling bij Ultrabeauty. Deze peeling kan gebruikt worden op een vette, acne maar ook rosacea huid. Door middel van de Azeleen peel wordt de huid geëxfolieerd en ontstaat er een matterend effect. Bovendien worden de producten dieper de huid ingebracht door Mesotherapie. Hiervoor gebruikt Ultrabeauty hoogwaardige serums aangepast op uw huidtype. Kunt u niet bedenken welke behandeling het beste past bij uw huidaandoening? Maakt u zich niet druk, plan een gratis consult in voor advies op maat!

Vijf redenen om je acne bij ons te laten behandelen.

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie nu bij Ultrabeauty.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen